Simplehuman Sensor Mirror 40,5 cm vidvinkelspegel med 1 repektive 10 x förstoring. TRU-LUX LED belysning som simulerar naturligt dagsljus. WI-FI-anslutning möjlig. Via en app kan du ställa in ljuset som är på kontoret, gymmet osv. För bordsplacering. Rekommenderat ca pris 3.995 kr inkl.moms

Beskrivning

Simplehumans sensor mirror spegel tänds automatiskt när du speglar dig i den. Tru-lux ljussystemet simulerar naturligt dagsljus vilket innebär att du kan se full färgvariation. Resultatet blir att din make up blir felfri och får en korrekt färgåtervinning. Till skillnad från vanliga make-up speglars belysning som mattas eller går sönder så har Simplehumans LED en lång livslängd. Ljuset kommer att förbli starkt i många, många år. Spegeln har ingen sladd som belamrar din arbetsyta utan man laddar upp den med den medföljande USB-kabeln med adapter. En uppladdning räcker i ca 4 veckor. ST3014 är försedd med en stor vidvinkelspegel- Perfekt för att se hela ditt ansikte och den har dessutom en separat mindre förstoringsspegel på 10 x förstoring som gör att du verkligen kan se all detaljer. Den lilla förstoringsspegeln är försedd med en magnet som gör att du kan sätta den på framsidan av den stora spegeln när du vill använda den och på baksidan när du inte vill använda den. Spegeln är försedd med Wi-Fi och med hjäp av en app som du enkelt laddar hem i din smartphone så kan du ställa in ett stort antal förvalda ljusinställningar alternativt fångar du med hjälp av din smartphone ljuset från gymmet, kontoret, jobbet etc och för över det till spegeln.

Egenskaper

Tru-Lux light system

Med ett color rendering index (CRI) på 90 så simulerar Simplehumans tru-lux ljussystem nära nog det naturliga solljusets fulla färgspektrum. Det gör att du kan se alla detaljer.

Fånga ljuset på kontoret gymmet eller var du vill

Simplehuman ST3014 har Wi-Fi anslutning. Med hjälp av din smartphone kan du fånga ljuset där vistas och föra över det i make up spegeln. Du kan med andra ord anlägga en make up som passar perfekt för kontoret eller var du vill.

Maximal justerbarhet

Simplehumans sminkspeglar är designade för maximal justerbarhet. Spegeln kan fällas helt bakåt, allt för att du skall få en klar och komfortabel spegelbild.

 


Uppladdningsbar- inga fula sladdar som stör

Laddas med standard USB-kabel. En uppladdning räcker i 4 veckor

Specifikationer

Material: Borstat Rostfritt stål

Garanti:                                5 år
Batteri:                                  Inbyggt lithium-ion
Drifttid/laddning:           1 uppladdning räcker 4 veckor
Ljusflöde/kvm:                 600 Lux
Color rendering index:  90 CRI
App styrd:                            Ja
Spegelglas:                           Ultra klart högkvalitet med aluminium beläggning
Förpackningsinnehåll:   Sensor mirror 1 x samt lös magnetförsedd spegel med 10x förstoring, USB-kabel &
adapter, putsduk
Artikelnummer:                 ST3014