ST3011 Pro rosenguld

Simplehuman Sensor Mirror 20 cm med 5 repektive 10 x förstoring. TRU-LUX LED belysning som simulerar naturligt dagsljus. WI-FI-anslutning möjlig. Via en app kan du ställa in ljuset som är på kontoret, gymmet osv. För bordsplacering. 

Beskrivning

Simplehumans sensor mirror spegel tänds automatiskt när du speglar dig i den. Tru-lux ljussystemet simulerar naturligt dagsljus vilket innebär att du kan se full färgvariation. Resultatet blir att din make up blir felfri och får en korrekt färgåtervinning. Till skillnad från vanliga make-up speglars belysning som mattas eller går sönder så har Simplehumans LED en lång livslängd. Ljuset kommer att förbli starkt i många, många år. Spegeln har ingen sladd som belamrar din arbetsyta utan man laddar upp den med den medföljande USB-kabeln med adapter. En uppladdning räcker i ca 5 veckor. ST3007 är försedd med en stor 5 x förstoringsspegel- Perfekt för att ge en exceptionell detaljåtergivning samtidigt som du kan se hela ditt ansikte och den har dessutom en separat mindre förstoringsspegel på 10 x förstoring som gör att du verkligen kan se alla detaljer. Den lilla förstoringsspegeln är försedd med en magnet som gör att du kan sätta den på framsidan av den stora spegeln när du vill använda den och på baksidan när du inte vill använda den. Spegeln är försedd med Wi-Fi och med hjäp av en app som du enkelt laddar hem i din smartphone så kan du ställa in ett stort antal förvalda ljusinställningar alternativt fångar du med hjälp av din smartphone ljuset från gymmet, kontoret, jobbet etc och för över det till spegeln.

Egenskaper

Tru-Lux light system

Med ett color rendering index (CRI) på 90 så simulerar Simplehumans tru-lux ljussystem nära nog det naturliga solljusets fulla färgspektrum. Det gör att du kan se alla detaljer.

Rätt förstoring oavsett uppgift

Simplehuman ST3007 är två speglar i en. Den stora spegeln har 5x förstoring och den lösa magnetförsedda har 10 x förstoring. Du se helheten och detaljerna samt mycket detalj. Perfekt om du använder linser.


Uppladdningsbar- inga fula sladdar som stör

Laddas med standard USB-kabel. En uppladdning räcker i 4 veckor

Specifikationer

Material: Borstat Rostfritt stål

Garanti:                                5 år
Batteri:                                  Inbyggt lithium-ion
Drifttid/laddning:           1 uppladdning räcker 4 veckor
Ljusflöde/kvm:                 600 Lux
Color rendering index:  90 CRI
App styrd:                            Ja
Spegelglas:                           Ultra klart högkvalitet med aluminium beläggning
Förpackningsinnehåll:   Sensor mirror 5 x samt lös magnetförsedd spegel med 10x förstoring, USB-kabel &
adapter, putsduk
Artikelnummer:                 ST3011