Du diskar, jag torkar.

Diskställen från Simplehuman har en inbyggd dräneringsfunktion som gör att torkvattnet leds ner i vasken. Resultatet är att disken torkar snabbare och att din diskbänk förblir torr. Tråden på diskställen är belagd med en coating som skyddar ditt porslin från att skadas eller repas. Smarta och snygga diskställ från Simplehuman. Lyxdiskställen eller kanske bättre sagt diskställens Rolls Royce. Bättre diskställ finns helt enkelt inte.

Läs mer genom att klicka på respektive bild nedan!

KT1181

Stålramsdiskställ med sarg av rostfritt stål.
Världens snyggaste diskställ? Ja det är ju en fråga om tycke och smak men detta diskställ tål ju att stå framme utan att det drar ner intrycket i ditt nya fina kök. Försett med massor av smarta finesser som bland annat hållare för vinglas, vattenuppsamlingsbricka med inbyggd dränering som gör att du kan leda ner torkvattnet i diskhon istället för att ha det kvar på diskbänken. Bestickkorg med avdelare. Skyddsöverdrag på ståltråden skyddar ditt porslin.

KT1179

Stålramsdiskställ, kompakt modell.
Försedd med inbyggd dräneringsfunktion med utloppspip som gör att du enkelt kan leda bort vattnet ner i diskhon. Kan placeras valfritt på kort eller långsida. Hållare/fack för redskap och bestick.  Ståltråden är försedd med ett skyddande mjukplastlager för att skona ditt porslin. Mått(cm): Bredd x djup x höjd: 38 x 43 x 33,5. Vikt: 2,2 kg.

KT1104, KT1105, KT1106

Försedd med dräneringspip som är roterbar 360 grader vilket medger valfri placering. Torkvattnet hamnar i diskhon och inte på din diskbänk. Försedd med stora rejäla handtag. Kan placeras i diskhon eller ovanpå diskbänken. Finns i följande färger: vitt(KT1104), svart(KT1105, grått(KT1106). 

KT1130

Kompakt ståltrådsdiskställ. Droppbricka med dräneringspip. Bestickhållare. Tillverkad av rostfria material. 5 års garanti. 

KT1107

Smalt ståltrådsdiskställ. Försedd med dräneringsip för avledning av överskottsvatten direkt ner i diskhon. Hållare i bambu för maximalt skydd av slipningen på dina knivar. Hållare för redskap. Mått(cm):bredd x djup x höjd 32,2 x 49,5 x 20,8. Vikt: 1,8 kg.